Liga 1

Dragomir a făcut dezvăluiri incredibile despre Șumudică » "Joi s-a enervat și a refuzat această propunere"

Foto: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 mai 2016

Dumitru Dragomir, fostul președinte de imagine al Voluntariului, a dezvăluit astăzi că Marius Șumudică a fost la un pas în aceste zile de a deveni consilier la formația ilfoveană, însă joi s-a năruit totul.

"Au vrut să-l pună consilier pe Șumudică joi. El era ca un supervizor, nu era angajat. Venea în locul lui Dragomir, așa pentru trei etape. Ca să dai sfaturi e ușor. Nu știu dacă ar fi câștigat ceva.

A venit Ștefan cu Florin Marin, dar când a auzit Șumudică a zis: «Ce să fac, să-i dau eu sfaturi lui Florin Marin? Lăsați-mă dracului în pace!». E un haos de nedescris acolo. Cum să faci așa ceva când echipa e salvată?!", a declarat Dragomir la Digisport.

Fostul șef al LPF n-a precizat și dacă antrenorul acceptase să plece de la Astra în prealabil, ca să nu se creeze astfel un conflict de interese. 

Citește și: Nu se poate abține! Șumudică surprins azi de reporterii GSP, în timp ce paria: "Am luat 580 lei! Erau bani pe jos, să moară mama!"

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV » Reacția lui Șumudică după ce a fost surprins pariind prin intermediari: "Bănuiesc că am voie la tenis sau ceva de genul ăsta"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.