Nationala

VIDEO și FOTO România - RD Congo 1-1 » Nu am arătat prea bine! Două momente de fotbal într-o mare de plictiseală

+21 Foto
Foto: Raed Krishan (Como)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 mai 2016

România a remizat cu reprezentativa RD Congo, scor 1-1, în primul meci amical disputat de "tricolori" în stagiunea de pregătire din Italia.

România - Congo 1-1
Stanciu '27/ Bokila '87
liveTEXT / VIDEO

România: Pantilimon - Săpunaru, Găman, Chiricheș (cpt), Raț - Pintilii, Ropotan (Prepeliță 46) - Ad. Popa, Stanciu (Keșeru 78), Chipciu (Maxim 59) - Alibec (Hora 68)

RD Congo: Kudimbana - Mpoku, Tisserand, Bompunga, Issama - Zakuani, Lomalisa, Maghoma, Mubele - Mabwati, Bakambu

Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Chiricheș, care a reluat cu capul puțin pe lângă poartă centrarea trimisă de Chipciu, în minutul 21.

în minutul 27, Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un șut din afara careului, după ce a profitat de o greșeală în apărarea congolezilor. Mijlocașul Stelei ar fi putut bifa "dubla" în minutul 37, însă șutl expediat din lovitură liberă a fost respins de portarul Kudimbana.

Congo a ratat o mare ocazie în minutul 64, când Bakambu a fost blocat în ultima clipă de Pantilimon, în timp ce "tricolorii" au mai irosit o ocazie prin Raț, care a fost blocat de Kudimbana.

Fostul atacant al Petrolului, Bokila, a restabilit egalitatea în minutul 87, la capătul unui atac rapid care a luat prin surprindere apărarea României.

Elevii lui Anghel Iordănescu vor disputa următorul amical duminică, 29 mai, de la ora 20:30, împotriva Ucrainei, la Torino.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.