Liga 1

Becali continuă atacurile la adresa Armatei: "Ce au cerut ei e o preacurvie publică!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 mai 2016

Gigi Becali a confirmat încă  o dată că nu va plăti Armatei suma stabilită pentru utilizarea siglei și susține că reprezentanții CSA doresc falimentul echipei de fotbal. 

"Este o sumă pe care nu o va plăti nimeni. Dar, eu întreb de ce echipele de polo, handbal și celelalte de acolo nu plătesc bani pentru că folosesc sigla? Ceea ce au cerut cei de la Minister este o preacurvie publică. Ei nu cer transparență, ei vor doar să distrugă echipa, să o ducă la insolvență, faliment și să dispară fotbalul de la Steaua", a declarat patronul Stelei, în cadrul unei conferințe de presă, conform Digi Sport.

După ce a evaluat brandul "Steaua București" la aproximativ 57 de milioane de euro, Clubul Sportiv al Armatei anunță ieri la cât s-ar ridica prejudiciul pentru folosirea mărcii fără acceptul MApN, și anume 36,8 de milioane de euro! În comunicatul remis ieri, se vorbește și despre o "taxă de licență" de peste 3 milioane de euro, pe care ar trebui să o plătească anual echipa care ar dori să folosească emblema roș-albastră.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.