Liga 1

Șmecherii de pe Wall Street! Becali are un plan secret cu jucătorii Stelei: "Nu sunt tâmpit! Cu Stanciu am acționat deja!"

Foto:Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 mai 2016

Gigi Becali a explicat cum vor avea loc achizițiile de jucători și a descris modul în care s-a asigurat că nu va pierde fotbaliștii care au semnat cu echipa patronată de el.

"Nu sunt tâmpit să-i iau pe Răzvan Marin și pe Florin Tănase și să facă alții bani cu ei. Mă gândesc să cumpăr un club din Liga a 2-a, să trec jucătorii pe acea societate, după care să-i dau împrumut la Steaua. Trebuie să mă interesez la FRF și LPF dacă pot face această mișcare.

Mi-am luat măsuri de precauție, la ultimii jucători pe care i-am cumpărat am trecut în contract că, dacă sunt probleme juridice, la ordinul meu ei vor semna aceleași contracte cu societatea de fotbal pe care eu o indic. Pe Stanciu l-am pus să semneze şi a semnat cu altă societate. Îmi iau 6-7 jucători cu care am semnat măcar ultimii cu ei și mă duc la Voluntari, Petrolul, oriunde, numai la Rapid nu", a spus Becali la o conferință de presă, conform Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.