Liga 1

Ionuț Popa, dezamăgit de ce a găsit la Timișoara: "Mi-e jenă să vorbesc de ce s-a întâmplat azi! Ne-am prezentat cu 15 jucători într-un meci decisiv"

Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 May 2016

Ionuț Popa a fost la primul meci pe banca Timișoarei, în înfrângerea suferită de banățeni ăn fața celor de la FC Voluntari, scor 0-5, în urma căreia echipa a retrogradat.

Antrenorul a vorbit despre situația dificilă în care s-a aflat și a susține că s-a putut baza pe doar 15 jucători pentru această partidă.

"Am preluat echipa pentru un joc și am retrogradat după un singur joc. Eu am mai mult de zece ani de divizia A, iar de ce s-a întâmplat azi mi-e jenă să vorbesc.

Eu am avut o înțelegere cu cei de la Timișoara să preiau această echipă și, chiar dacă retrogradăm, să fac o echipa nouă în liga a doua.

Patru-cinci jucători au plecat de la echipă, iar azi ne-am prezentat cu 15 jucători într-un meci decisiv și mă întreb de ce aceste lucruri. Timișoara nu merită această situație. Dacă vorbesc despre acest meci, mă abțin de la a vorbi despre Liga 1.

A venit acea eliminare pe care nimeni nu o înțelege, poate doar arbitrul. Dacă nu se iau masuri, să se întâmple ce s-a întâmplat la liga județeană, că l-au bătut pe ăla", a declarat antrenorul bănățenilor la Dolce Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.