Nationala

Dumitru Dragomir critică tactica lui Iordănescu: "Pasăm numai în spate, nu am văzut așa ceva în viața mea" » Greșeala care îl dezavantajează pe Alibec

Foto: Raed Krishan (Como)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 May 2016

Dumitru Dragomir l-a criticat pe Anghel Iordănescu pentru tactica adoptată de când a preluat naționala și este sceptic în privința rezultatelor pe care le va obține naționala.

"Atâta timp cât fotbalul s-a politizat, Federația a fost numită politic, antrenorul numit politic și nu printr-o selecție naturală și în funcție de valoare, atunci nici rezultatele nu vor veni.

Noi am făcut rezultate numai pasând. Acum pasăm numai în spate, nu am văzut așa ceva în viața mea. N-am văzut niciun plus la nimeni. Eu nu sunt foarte optimist vis-a-vis de rezultatele viitoare așa grozave ale echipei naționale", a spus fostul președinte al LPF la televiziunea sportro.

Dragomir a vorbit și despre prestația lui Denis Alibec și este de părere că atacantul are nevoie de oameni care să-i ofere mingi în atac, pentru a da randament maxim.

"Alibec e cel mai bun vârf de atac din România. Când nu are jucători de pasă finală nu poate să-și arate valoarea. Îi lipsesc Sânmărtean și Budescu", a adăugat Dumitru Dragomir.

România și RD Congo au remizat, scor 1-1, într-un meci amical disputat la Como, în Italia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.