Liga 2

Dezastru pentru un alt club de tradiție din România: recursul a fost declarat nul! "Asta înseamnă că echipa a intrat în faliment"

Articol de Ionuţ Coman  —  joi, 26 mai 2016

Fotbalul românesc a mai primit azi o lovitură. După Universitatea Craiova, FC Argeș și Oțelul Galați, încă o echipă de tradiție e tot mai aproape de disparție.

Curtea de Apel Constanța a anunțat respingerea unor părți din motivarea recursului celor de la Farul, formație aflată pe locul 5 în Seria I a Ligii a 2-a.

Oficialii clubului se vor întâlni mâine, de la ora 10:00, cu administratorul judiciar pentru a vedea exact ce înseamnă acest lucru.

Vor depunde o contestație în anulare, iar pe portalul Curții de Apel apare ca termen data de 30.05.2016, ora 13:00.

Sursele GSP.RO susțin că, de fapt, Farul Constanța a intrat deja în faliment după această decizie: "Declararea acestui recurs ca nul este sinonim cu falimentul". 

Cine e Farul?

"Rechinii" s-au înființat în 1949 și au jucat de două ori în Cupa UEFA Intertoto. De departe cel mai important rezultat a fost în 2006, cînd a ajuns în turul 3 și a învins 1-0, la Constanța, pe Auxerre. Pierduse în tur cu 1-4.

Farul a cîștigat de 5 ori Liga a 2-a și a fost finalistă în Cupa României în sezonul 2004-2005.

Printre jucătorii cunoscuți se numără: George Curcă, Cosmin Pașcovici, Iulian Apostol, Vasilică Cristocea, Dinu Todoran, Claudiu Voiculeț, Mihai Guriță, Stelian Carabaș, Tibi Curt, Dennis Șerban, Gică Hagi, Ștefan Petcu și mulți alții.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.