Nationala

Sar scântei înainte de EURO! Iordănescu, condiții-șoc pentru a-și prelungi contractul + De ce nu-l mai suportă selecționerul pe Raț

foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 May 2016

E agitație în culisele "naționalei" înainte de EURO! Gazeta Sporturilor dezvăluie azi detalii neștiute de la negocierile purtate de Iordănescu și șefii FRF. 

Selecționerul ar vrea să continue la "națională" și după turneul final, dar FRF îi pune o condiție dură pentru a fi de acord să-i prelungească acordul. Citește despre ce e vorba în ediția tipărită. 

Gazeta dezvăluie astăzi și adevăratul motiv pentru care Iordănescu l-a mazilit pe Raț și i-a luat banderola la amicalul cu Congo (1-1). Supărarea lui Iordănescu pe fundașul stânga are rădăcini mai vechi, iar Răzvan Burleanu e și el implicat. 

Toate informațiile sunt în paginile 2-3 de azi ale ziarului. Ediția tipărită e pe tarabe de la prima oră și pe net, AICI, după ora 1:00. 

Tot exclusiv print de azi: 

 √ Își face singur rău! Încă un motiv pentru care Alibec poate rata prezența la EURO
 √ Alexa surprinde într-un interviu EXCLUSIV GSP: "Nu știu dacă mai rămân la Rapid!"

 √ Dezvăluiri incendiare în scandalul pariurilor: SURSE FEDERALE susţin că “ancheta de la DNA pe meciurile trucate poate duce spre foști internaţionali!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.