Box

Detalii incredibile: substanța cu care a fost prins dopat Bute era interzisă de WADA de 8 ani și a fost testată mai mult pe șoareci de laborator!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 May 2016

Lucian Bute a fost găsit dopat cu o substanță denumită ostarină după meciul cu Badou Jack. (DETALII AICI) Aceasta ajută la prezervarea masei musculare sau mărirea ei, refacerea articulațiilor, creșterea forței și a anduranței. 

"Ostarina este un modulator selectiv al receptorilor androgenici (SARM - selective androgen receptor modulator) produs de GTx Inc., care se află înca în stadiul de dezvoltare (cel puțin la nivel oficial).

SARM fac exact ceea ce le spune și numele. Un compus (nu un steroid anabolic) care are capacitatea de a stimula receptorii androgeni (la fel ca steroizii anabolizanți și androgeni).

Fiind un produs încă în dezvoltare, marea parte a testelor au fost făcute pe rozătoare și doar câteva pe oameni. Cu toate acestea, a fost folosit de un numar mare de oameni, cu scopul de a își îmbunătăți aspectul fizic", e descrierea mai exactă de pe site-ul steroizi.ro. 

SARM ar fi fost interzis de către Agenția Mondială Anti-Doping din ianuarie 2008.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.