Box

Semnul care l-a surprins pe Badou Jack: "L-am lovit la corp și..." » Fostul adversar al lui Bute atacă: "Credeam că e un tip corect"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 mai 2016

Badou Jack s-a arătat total surprins când a auzit că Lucian Bute, adversarul său din ultima luptă cu care a terminat la egalitate, a fost depistat pozitiv cu ostarină. (Mai multe detalii aici despre această substanță)

"El nu m-ar putea învinge nici dacă ar lua ceva. Am câștigat lupta. Toată lumea a crezut că am câștigat. Nu ar fi trebuit să fie egalitate în primul rând. Să sperăm că ar putea fi schimbată într-o victorie.

Dopajul este înșelătorie. Asta nu face bine afacerii. Poți muri în ring. Este rău. Îmi place Bute ca persoană. Este un băiat de treabă, dar nu e bine deloc. Îți pui viața în pericol de fiecare dată când pășești pe ring și adversarul trișează? Poți muri. Orice se poate întâmpla în box", a spus Jack pentru ESPN, potrivit News.ro.

"L-am nimerit cu câteva lovituri puternice la corp și și-a revenit, ceea ce m-a surprins. Pentru el să revină atât de puternic în ultimele runde, la asta m-am gandit (n.r. când a auzit că a fost depistat pozitiv). Credeam că e un tip corect. Nu mă așteptam de la el" Badou Jack

Lucian l-a înfruntat pe Jack pe 30 aprilie într-o confruntare pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie. Partida dominată de suedez s-a încheiat la egalitate și era deja obiectul unei anchete, după ce un arbitru i-a acordat victoria clară lui Jack, 117-111, în timp ce alți doi au mers pe un egal, 114-114.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.