Liga 2

Tribunalul a amânat din nou decizia în cazul falimentului Rapidului

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 May 2016

Tribunalul București a amânat decizia în cazul falimentului clubului Rapidul pentru data de 30 septembrie.

De altfel, Rapid se află într-o postură ingrată după ce a aflat în urmă cu două zile că cel mai probabil va intra în Liga 1 cu un minus de 6 puncte, la fel ca ASA Târgu Mureș. O decizie definitivă va fi luată astăzi.

Giuleștenii au avut mari emoții și în legătură cu o altă depunctare, tot de 6 puncte, cerută de FIFA, dar totul s-a încheiat cu bine.

Rapid obținuse pe teren promovarea, etapa trecută, în meciul cu Academica Clinceni, scor 3-1, dar o datorie față de Rhema Obed, fost jucător al echipei, era să o trimită la baraj pentru a spera la Liga 1, FIFA somând FRF să depuncteze echipa din Grant.

Mijlocașul englez Rhema Obed (24 de ani) a venit la Rapid în septembrie 2013, plecând în ianuarie 2014, după ce a bifat doar două meciuri în tricoul giuleștenilor!

Rapid a pierdut un proces cu jucătorul, căruia "alb-vișinii" au fost nevoiți să-i plătească suma de 57.000 de euro. Plata a fost întârziată inițial, iar FIFA a cerut Federației să depuncteze echipa lui Dan Alexa cu 6 puncte.

Ulterior, Rapidul a prezentat un document prin care se certifica existența unei înțelegeri între echipă și jucător, pentru ca Obed să-și primească banii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.