Liga 1

Șumudică a dezvăluit ce echipă vrea să antreneze în viitor + Întâmplare haioasă povestită: "A oprit un BMW lângă mine"

Foto: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 mai 2016

Marius Șumudică a dezvăluit că după aventura la Astra și-ar dori să antreneze în continuare la fostele echipe la care a jucat, însă nu exclude nici varianta CSU Craiova.

"Aș vrea să antrenez Debrecen, în Ungaria. Și la Omonia Nicosia aș vrea. În general aș vrea să antrenez la echipele la care am jucat. Noi suntem departe de fotbalul maghiar. Noi nu oferim nimic. Atunci când am fost în cantonament la Craiova pentru meciul de la Turnu Severin am făcut poze în 3 zile câte n-am făcut toată viața. M-au luat de m-au pupat...

Am zis că următoarea echipă la care m-aș duce să antrenez e Craiova. La Craiova m-am simțit respectat", a declarat Șumudică la Sport Total FM.

Marius Șumudică a jucat de-a lungul carierei la Sportul Studențesc, Rapid, Dacia Unirea Brăila, Corvinul Hunedoara, Maritimo, Debrecen, Omonia Nicosia, UTA Arad și Gloria Bistrița.

Marius Șumudică a povestit și o întâmplare haioasă petrecută în urmă cu câteva zile: "Acum 3 zile eram oprit la semafor și lângă mine a oprit un BMW. Omul a dat geamul jos, și-a băgat pumnul în gură și a spus: «te-aș mânca!», eu l-am întrebat dacă e FCSB-ist și i-am răspuns la fel. N-am nimic cu ei atâta timp cât nu se întrece măsura".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.