Campionate

Espanyol a făcut anunțul, Gâlcă pleacă de la formația catalană!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 mai 2016

Costel Gâlcă s-a întâlnit azi cu președintele lui Espanyol, Chen Yansheng și au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. 

Tehnicianul român a preluat echipa în decembrie 2015 și și-a îndeplinit obiectivul de a salva de la retrogradare formația spaniolă. 

Clubul a făcut oficială despărțirea de Gâlcă cu un comunicat pe site-ul clubului. Dumitru Uzunea și Julian Jimenez, secunzii antrenorului vor pleca și ei.

"Clubul a decis să nu înceapă negocierile pentru reînnoirea contractului care se încheie pe 30 iunie. Espanyol mulțumește staff-ului pentru profesionalismul și devotamentul său. Gâlcă și secunzii săi și-au îndeplinit obiectivul trasat în ultima parte a sezonului.

Într-un sezon complicat la nivel sportiv, Gâlcă și staff-ul lui au îndeplinit obiectivul de a menține echipa în prima ligă spaniolă, demonstrându-și permanent devotamentul față de club.

Espanyol îi e dorește succes lui Gâlcă în fața noilor provocări pe care le va avea".

Pe site-ul oficial al clubului e anunțată, pentru săptămâna viitoare, o conferință de presă în care tehnicianul român își va lua rămas bun de la fani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.