Handbal

Cristina Neagu a analizat grupa României la Jocurile Olimpice: "Nu avem nici măcar o echipă uşoară"

Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 May 2016

Cristina Neagu speră ca România să cucerească o medalia la Jocurile Olimpice de la Rio, deşi recunoaşte că naţionala va avea o misiune foarte dificilă în acest sens, încă din faza grupelor.

"Noi credem în forțele noastre, sperăm ca toți românii să facă la fel pentru a obține o mare performanță pentru handbalul românesc. Nu există cuvinte pentru a descrie cât de mult ne dorim această medalie. Dar trebuie să fim și realiști, drumul până acolo e lung și foarte greu.

E o grupă foarte grea, poate este una dintre cele mai puternice competiții de handbal din istoria Jocurilor Olimpice. Nu avem nici măcar o echipă mai ușoară, este Angola, dar aceasta a demonstrat în ultimii ani că are o echipă foarte valoroasă. Vrem să facem pași mărunți și sper ca după primele 3-4 meciuri să nu mai avem emoții pentru calificarea în sferturile de finală", a declarat interul stânga la o conferinţă de presă susţinută astăzi.

Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună jucătoare din 2015, iar votul se va încheia în trei zile.

"Mi-aș dori din tot sufletul să ies cea mai bună jucătoare a lumii. Am avut un an senzațional, cel mai bun al carierei mele. Nu știu dacă până mă las de sportul ăsta o să mai am un an ca 2015. Poate cu o medalie olimpică. Cred că ar fi o bucurie pentru toți românii dacă aș ieși cea mai bună handbalistă a lumii", a adăugat handbalista. 

România face parte din aceeaşi grupă cu Brazilia, Angola, Spania, Muntenegru şi Norvegia, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.