Liga 1

Mihai Stoica se ia de suporterii Stelei și îi laudă pe cei de la Dinamo: "Fenomenul ultras trăiește prin ei"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 May 2016

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la Steaua, a vorbit despre suporterii Stelei și despre conflictul pe care aceștia îl au cu echipa, lăudându-i în același timp pe fanii lui Dinamo.

"Este o problemă spinoasă cu galeriile. După ce am ieșit din închisoare, am avut o întâlnire cu liderii Peluzei Nord. Acum au rămas puțini ultrași acolo. Ei au venit și au încercat un protest tacit. Nu am înțeles această chestie.

Se știe foarte clar că Peluza Sud s-a exprimat public și că cei de acolo nu au susținut echipa o perioadă destul de lungă. Mă și miram cu câtă ardoare susținea Sudul echipa la meciul cu Ajax, de acum trei ani și ceva. Mă gândeam că mult mai mult a trecut de când s-au separat de echipă, atunci eram aceiași.

La momentul actual, în România, fenomenul ultras trăiește în principal prin Dinamo. Și Rapid merită menționat pentru că vin câteva mii de fani în Liga a 2-a. Dar era normal, pentru că au mai jucat în Liga 2-a, poate chiar mai mult decât în Liga 1", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.