Nationala

Foștii mari fotbaliști ai României au emoții pentru EURO 2016: "Când am văzut lotul Elveției mi s-a făcut pielea ca de găină"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 May 2016

Gigi Mulțescu, Miodrag Belodedici și Ilie Stan au comentat grupa României de la EURO 2016. Primul are mari emoții chiar și cu Elveția și Albania, formații pe care tricolorii cred că le pot învinge.

"Am emoții și cu Albania. Are jucători care joacă 90 la sută în Europa, Italia, Germania. Jucători care pot decide jocul.

Am văzut lotul Elveției și mi s-a făcut pielea ca de găină. Avem probleme. În primul rând că suntem la turneul final și în al doilea rând că jocul încă nu arată bine", a spus antrenorul Gheorghe Mulțescu la Dolce. 

"Sperăm să facem un meci frumos, să îi incurajăm pe băieți în ziua meciului, sa ne pregătim cu șepci și fulare și sa îi încurajăm", a menționat Miodrag Belodedici.

"Eu am încredere în echipa noastră națională. Îi știu foarte bine pe băieți, îl știu pe nea Puiu cum pregătește jocurile și să știți că în ziua de azi fotbalul s-a echilibrat", a precizat Ilie Stan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.