Liga Campionilor

Bucurie fără margini în tabăra Realului! Primele declarații ale eroilor din teren. Ce a gândit Ronaldo înainte de executarea penalty-ului decisiv

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 mai 2016

Jucătorii lui Real Madrid au vorbit la sfârşitul finalei câştigate în faţa lui Atletico la loviturile de departajare cu 5-3 (1-1 după primele 120 de minute) şi susţin că au avut parte de un meci complicat.

Cristiano Ronaldo a fost cel care a executat penalty-ul decisiv, care a adus victoria Realului.

Cristiano Ronaldo: "Finalele sunt întotdeauna complicate, ne-am sacrificat mult. Ştiam că trebuie să marchez, eram nerăbdător. Simt o mare bucurie, dedic acest trofeu tuturor susţinătorilor Realului. Este pentru toţi membrii familiei mele." 

Sergio Ramos: "Este o bucurie imensă, a fost un mare sacrificiu, a fost un sezon complicat. Recompensa este acest titlu, pentru o echipă mare. A fost un meci foarte complicat, dar mă bucur pentru acest sezon. Dedic trofeul familiei şi fanilor."

Gareth Bale: "E o senzaţie pe care nu o pot descrie, e un sentiment incredibil. Clubul a fost fantastic, suporterii au fost extraordinari. imi pare puţin rău pentru cei de la Atletico."

Real Madrid a câştigat cel de-al 11-lea trofeul al Ligii Campionilor din istorie, în urma finalei disputate contra lui Atletico pe San Siro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.