Liga 3

EXCLUSIV Haos la un meci decisiv din Liga a 3-a! Promovare cu scandal pentru Afumați: "Robert Dumitru, un nesimțit protejat de CCA"

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 29 mai 2016

CS Afumați a reușit să promoveze în Liga a 2-a după un meci cu scandal câștigat la Ștefănești, scor 2-1.

Vlada și Mitu au făcut 2-0 pentru Afumați după primele 10 minute. Puțini credeau că se mai poate întâmpla ceva.

Nicolae Ștefan a dus scorul la 2-1 în minutul 23, iar în prelungirile partidei gazdele au reușit să egaleze, însă experimentatul arbitru Robert Dumitru a anulat eronat golul.

Greșeala care a declanșat haosul

Văzând reacția arbitrului, lumea prezentă la meci s-a enervat și i-a strigat arbitrului tot felul de lucruri, că ar fi "cumpărat" de cei de la Afumați. Oamenii s-au urcat pe garduri și chiar au încercat să pătrundă pe gazon!

"Un nesimțit protejat de CCA"

Președintele celor de la CS Ștefănești, Robert Mătărău, a fost sunat de GSP.RO și a confirmat totul:

"Nu știu cine îl ține în brațe pe acest nesimțit (n.r Robert Dumitru). Și-a bătut joc de niște copii, pentru că noi avem o echipă de copii. Numai el a văzut acest ofsaid. Tușierul de pe acea parte ne-a dat câteva explicații halucinante.

Asta e acm. S-a terminat meciul, a ieșit cu mare scandal. Spectatorii s-au suit pe gard. Totul a fost vizibil. A fost un arbitru cu tentă. Tot meciul ne-a tocat.

Se întâmplă toate astea pentru că fotbalul de la Liga a 3-a nu e băgat în seamă atât cât ar trebui. Nu știu dacă sunt fotbaliști prea mulți care s-au născut direct în Liga 1.

E rău că observatorii îi acoperă. Nu știu cine îl ține atât în brațe pe acest Robert Dumitru. Cineva îl protejează de la CCA", a zis Cristi Mătărău pentru GSP.RO.

Dacă acest meci s-ar fi terminat la egalitate, scor 2-2, SCM Pitești ar fi fost echipa care ar fi promovat. Formația lui Dică a câștigat cu 4-1 pe terenul lui AFC Hărman.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.