Liga 2

Mititelu exultă: "Dumnezeu există! I-am dovedit! Problema e acum închisă definitiv"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 May 2016

Adrian Mititelu se bate pe două fronturi și așteaptă vești importante în instanță în următoarele două săptămâni: decizia de pe 1 iunie a Curții de Apel în privința mărcii pentru care se duelează cu CS U și hotărârea Tribunalului București în dosarul dezafilierii Științei, programată pe 8 iunie. 

Mititelu a anunțat azi pe contul personal de facebook că a intrat în posesia unui act care ar lămuri definitiv problema mărcii, dispută în care cei de la CS U Craiova au avut câștig de cauză în martie, în primă instanță, la Tribunalul București.

Iată mesajul integral postat azi de omul de afaceri craiovean: 

"DUMNEZEU EXISTA ! I-AM DOVEDIT! Dupa cca 2 ani de cautari am gasit actul emis de Guvernul Romaniei in 1992 prin care cluburile au fost obligate sa se organizeze in asociatii fara scop patrimonial. Asfel ca Asociatia Fotbal Club Universitatea Craiova infintata in 1994 s-a infintat in urma cerintelor Guvernului Romaniei!

Acest act l-am cerut asiduu la Ministerul Sportului insa functionarii acestui minister din dorinta de a o favoriza pe Olguta Vasilescu ne-au refuzat in mod constant pe motivul incredibil ca nu mai gasesc actele care au stat la baza transformarii cluburilor de fotbal!!!!! Odata cu acest act problema palmaresului si a marcii UNIVERSITATEA CRAIOVA este inchisa definitiv.

Maine acest act il vom depune la DNA in dosarul 514/P/2014 si la Curtea de apel Bucuresti in procesul legat de marca FC UNIVERSITATEA CRAIOVA,unde vom cere repunerea cauzei pe rol avand in vedere ca acest act nou este extrem de determinant in solutionarea cauzei! Marti dupa amiaza acest document va fi prezentat si opiniei publice". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.