Liga 1

UPDATE E oficial! Dinamo a aflat dacă va juca în cupele europene în sezonul viitor! TAS a dat decizia!

Articol de Marius Mărgărit, Victor Vrînceanu  —  Monday, 30 May 2016

Dinamo a făcut cerere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a juca în cupele europene în sezonul următor, însă conform surselor GSP, cererea a fost respinsă.

update

Comunicatul oficial care confirmă faptul că Dinamo nu va evolua în cupele europene a fost publicat și pe site-ul FRF.

"În decizia oficială, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a comunicat că apelul depus de S.C. Dinamo 1948 S.A. în data de 2 mai 2016, împotriva deciziei date de Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal în data de 22 aprilie 2016, a fost respins."

Decizia în acest caz urmează să fie făcută publică mâine, iar dinamoviștii nu au primit drept de joc pentru sezonul următor de Europa League, deși au făcut recurs la decizia Comisiei de Licențiere.

Dinamoviștii au ieșit din insolvență după termenul limită și nu vor putea evolua în Europa League în sezonul următor, deși au încheiat play-off-ul pe locul patru. În acest context, CSMS Iași va juca în cupele europene în sezonul următor.

"Sperăm să se rezolve pozitiv, avem semnale în acest sens. Nu vreau să mă entuziasmez prea tare, prea repede. Până nu văd negru pe alb că avem voie să jucăm în cupele europene, o să fiu rezervat. Speranţe sunt, aşteptăm data de 31 mai" Ionel Dănciulescu, pe 28 mai

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.