Nationala

Viorel Moldovan a mers la Nantes pentru a urmări Franța în meciul câștigat cu Camerun 3-2! Cum arată echipa pe care a folosit-o Deschamps

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 mai 2016

Franța a jucat un amical cu naționala Camerunului la Nantes, iar Viorel Moldovan a fost acolo pentru a-i urmări pe francezi.

România va întâlni formația gazdă în chiar primul meci de la EURO, pe 10 iunie, de la ora 22:00.

Franța a câștigat meciul cu Camerun, scor 3-2. Matuidi a deschis scorul în minutul 20, dar peste doar două minute Aboubakar a egalat.

Giroud a dus-o pe Franța din nou în avantaj în minutul 41. Când puțini credeau că se mai poate întâmpla ceva Choupo-Moting a egalat în minutul 88.

Payet a ieșit la rampă și a marcat în minutul 90 și a adus victoria Franței într-un meci controlat fără prea multe probleme de echipa sa.

Acest meci a fost unul dintre cele mai importante teste pentru francezi înainte de EURO. Formația introdusă de Deschamps va fi probabil cât mai aproape de cea care va întâlni România.

Echipa Franței:

Lloris – Sagna, Rami, Koscienly, Evra – Pogba, Diarra, Matuidi – Payet, Giroud, Coman

Ultimul test pentru francezi va fi pe 4 iunie, cu Scoția, un adversar care se aseamănă ca stil cu echipele pe care Franța la va întâlni în grupa de la EURO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.