Liga 1

CSA Steaua i-a răspuns în termeni duri lui Gigi Becali: "FCSB n-a solicitat nici marca, nici stadionul"

Articol de Marian Brăilescu  —  Tuesday 31st of May 2016 12:00

Războiul dintre Clubul Sportiv al Armatei şi cel patronat de Gigi Becali îşi desfăşoară câte o bătălie în fiecare zi.

Ieri, gruparea din cadrul Ministerului Apărării a oferit un comunicat extrem de amplu în care a dezvăluit întreaga istorie a modului în care s-au desfăşurat relaţiile dintre cele două entităţi.

În finalul punctului de vedere, CSA Steaua face însă o dezvăluire care pune în altă lumină poziţia clubului lui Becali: "În mai multe rânduri, reprezentanţii S.C.Fotbal Club "Steaua Bucureşti" S.A. au anunţat prin toate canalele mass-media că doresc un dialog pentru continuitate. Societatea comercială nu a făcut însă până în prezent nici o solicitare oficială de a folosi marca "Steaua Bucureşti" sau de a găsi de comun acord cu CSA o formulă legală de continuitate prin care să se valorifice stadionul de fotbal şi anexele acestuia".

În plus, cei care au condus Clubul Sportiv au găsit o modalitate de a-i răspunde în mod ironic şi lui Gigi Becali: "Dorim să reamintim pe această cale milioanelor de suporteri şi nu numai că în prezent domnul George Becali nu deţine, conform Registrului Comerţului, nici o calitate oficială la FCSB, având la început calitatea de investitor, ulterior de patron şi apoi, după cedarea acţiunilor deţinute, … doar de suporter".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.