Nationala

UPDATE / FOTO ”Tricolorii”, extenuați după cele 4 ore în care au stat la INMS: "Nu mai putem, suntem obosiți"

+17 Foto
Foto: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol, Marius Mărgărit  —  marţi, 31 mai 2016

Naționala de fotbal a României face în aceste momente vizita medicală pentru EURO la Institutul Național de Medicină Sportivă din Capitală. Înaintea cantonamentului din Italia, ”tricolorii” au mai trecut o dată pe la INMS.

UPDATE

Denis Alibec s-a arătat extenuat după cele peste 4 ore în care a stat la INMS: "Am stat 4 ore, nu mai putem, suntem obosiți, dar asta e, trebuia să o facem și pe asta. Cât despre Euro, oricare dintre noi vrea să fie acolo, așa că așteptăm cu nerbădare să vedem ce se va întâmpla".

UPDATE 

Iordănescu i-a cerut lui Alibec să facă azi un control suplimentar la mâna stângă. Doctorii au comunicat azi că fractura încă nu e consolidată.

Știre inițială: 

Primul ajuns la sediul INMS a fost veteranul Răzvan Raț. Noutatea din lotul lui Iordănescu a fost apariția lui Florin Andone, care a ajuns la INMS cu taxiul de la Mogoșoaia și s-a arătat șocat de traficul din București.

Atacantul celor de la Cordoba a fost selecționat pentru cantonamentul din Italia, însă n-a putut ajunge pentru că a avut meciuri la echipa de club.

"Am emoții, întotdeauna mi se întâmplă așa când trebuie să dau sânge" Florin Andone

Printre "tricolorii" care și-au mai făcut apariția la INMS se numără și Claudiu Keșeru, Denis Alibec, Gabriel Torje, Vlad Chiricheș și urmează să vină și restul jucătorilor.

Anghel Iordănescu va anunța astăzi lotul de 23 care va face deplasarea în Franța pentru Campionatul European, însă doar după ce va primi rezultatele medicale. România este în Grupa A alături de țara gazdă, Elveția și Albania. Pe 10 iunie e primul meci, cu Franța, de la ora 22:00. 

Selecționerul a cerut investigații suplimentare pentru mâna lui Alibec, iar pentru întregul lot a cerut să se facă analize atente la inimă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.