Liga 1

Reacția CS U Craiova la adresa celor care îi acuză că nu aduc olteni? Și-a luat antrenor fost campion de 4 ori cu Steaua!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 31 mai 2016

CS U Craiova a ratat participarea în cupele europene după ce a terminat pe locul 2 în play-out. Finanțatorul Mihai Rotaru începe din nou să investească în foști steliști, după ce a mai apelat în trecut la Erik Lincar. 

Oficialii clubului l-au ofertat pe Edward Iordănescu, antrenor care în sezonul trecut a fost la Pandurii, dar discuțiile stagnează. 

CraiOlguța a adus între timp un alt fost stelist, pe Iosif Rotariu (53 de ani), care a câștigat titlul de 4 ori cu roș-albaștrii. Va fi coordonatorul centrului de copii și juniori și poate fi luat și ca antrenor secund.

Decizia îi va aparține viitorului antrenor. Rotariu a fost secund și la Poli Timișoara, unde chiar a prins și două mandate ca interimar.

CS U  a fost acuzată în trecut de Ilie Balaci și Sorin Cârțu că nu dă credit mai mult oltenilor și că acesta e încă un motiv pentru care la meciuri are o asistență incomparabil mai mică decât fosta rivală FC U Craiova: lipsa de identitate. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.