Nationala

Supliciu medical » ”Tricolorii” au stat mai bine de jumătate de zi la INMS pentru vizita medicală

+2 Foto
Mățel, Raț și Tătărușanu s-au aflat în grupul jucătorilor matinali la INMS // Foto: Cristi Preda

Articol de Justin Gafiuc, Marius Mărgărit  —  Wednesday 1st of June 2016 12:00

”Tricolorii” au petrecut mai bine de jumătate de zi la INMS, pentru vizita medicală necesară înainte de Euro. Raț a fost cel mai matinal, Chiricheș e îngândurat din cauza unei miozite.

Penultima zi liberă pentru jucători înainte de Euro s-a transformat ieri într-un supliciu. Toți stranierii au trebuit să efectueze vizita medicală la INMS, dar a fost nevoie să se încarce cu multă răbdare spre a trece prin cabinetele de specialitate. Raț și Torje au deschis balul. Răzvan a venit primul, încă înainte de ora 8:00, ca să scape în jurul amiezii.

Ultimii au rămas Stancu, Andone și Alibec. Atacantul Cordobei a venit cu un taxi de la Mogoșoaia și, prezent în premieră la INMS, a părut surprins de modul greoi în care se derulează operațiunile, la fel ca și ceilalți colegi. S-a adăugat și un alt subiect: lui Florin îi e teamă când i se recoltează sânge.

Vlad a făcut un RMN la Fundeni

Tema zilei a venit, bineînțeles, dinspre formula finală de 23 de oameni pentru Euro. Erau orele matinale la care incertitudinea plutea în aer, iar jucătorii n-au pregetat să se tachineze între ei pe seama prezenței sau absenței de la turneul final.

Căpitanul din ultimele două partide, Vlad Chiricheș, a părut cel mai îngândurat și retras. A schimbat doar câteva replici cu colegii, în rest s-a închis în propria cochilie, îngrijorat probabil și de problemele medicale care-l urmăresc din Italia.

Stoperul are o miozită apărută din cauza suprasolictării, motiv pentru care, după circuitul de la INMS, a mers și la Fundeni pentru un RMN menit să traducă gravitatea leziunii. Nu s-a pus însă niciun moment problema de a se renunța la serviciile lui, fiind vorba despre o accidentare controlabilă în zilele imediat următoare.

"Am stat patru ore la această vizită medicală, nu mai putem, dar e o chestiune pe care a trebuit s-o facem. N-am apucat să văd luni seara amicalul Franța - Camerun, fiindcă am avut și noi câteva ore libere, n-am mai stat cu gândul tot la fotbal"
Denis Alibec, atacant România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.