Nationala

Reacții după anunţarea lotului de la EURO: "Vi se pare corect? La iarnă ne vom gândi şi noi de două ori înainte să trimitem jucători la naţională"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 31 May 2016

Managerul sportiv al CS U Craiova a reacţionat violent la vestea că Andrei Ivan, atacantul în vârstă de 19 ani al oltenilor, nu a fost păstrat în lotul României pentru EURO.

Nemulţumirea este cu atât mai mare cu cât craiovenii nu s-au putut baza pe jucător în lupta pentru locul de cupele europene, în care CS U a fost devansată de CSMS Iaşi. 

"Am făcut o cerere către Comitetul Executiv ca jucătorul să rămână în continuare la noi, să ne ajute în lupta noastră pentru cupele europene, dar răspuns nu am primit nici în ziua de azi.

FRF a introdus obligaţia de a juca cu un jucător U21. Acei jucători U21 care vor juca, cum se vor gândi că au şansa de a juca la naţională când în lotul pentru EURO, România nu are niciun jucător U21?

Ştiţi că jucătorul a plecat la patru şi jumătate de la Craiova ca să vină la Mogoşoaia pentru a fi anunţat că nu a fost convocat. Vi se pare corect? Noi suntem în postura în care în iarnă am avut trei jucători la acel turneu de pregătire din Turcia şi ne trezim că la EURO nu avem niciun jucător.

La iarnă ne mai gândim şi noi de două ori înainte să trimitem jucători la naţională", a declarat Felix Grigore la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.