Tenis

BOICOT la Roland Garros! Jucătorii au ieșit de pe teren în timpul meciurilor! Reacții dure la adresa organizatorilor: "Le pasă de alte lucruri"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 31 mai 2016

Decizia organizatorilor de la Roland Garros, care i-au obligat pe jucători să intre pe teren, deși suprafața de joc încă era udă, n-a fost deloc acceptată de jucători. Aceștia s-au enervat și au reacționat. 

Simona Halep și Radwanska, care au pierdut, s-au rezumat în a critica deciziile, însă mai mulți jucători au hotărât să iasă de pe teren.

David Goffin și Ernests Gulbis au discutat și au ales să nu mai joace, părăsind terenul, deși au fost implorați de organizatori să continue.

La fel a procedat și Dominic Thiem, care a părăsit arena în timpul meciului cu Granollers, anunță Daily Mail.

"Nu sunt genul să ies de pe teren. Nu voi face niciodată asta", Simona Halep la conferința de presă.

"Sunt foarte supărată că am fost nevoită să joc pe ploaie. Nu e un turneu slab, e vorba de un Grand Slam. Cum să lași jucătorii în ploaie? Cred că le pasă de alte lucruri" Radwanska la conferința de presă

La ora 19:50 organizatorii au anulat meciurile de azi, iar deocamdată nu se știe dacă jucătorii vor fi pedepsiți. Cei care se ocupă de organizare speră să ducă turneul la sfârșit, așa că în zilele următoare se va juca la foc automat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.