Nationala

EXCLUSIV Maxim, furios după ce Iordănescu l-a lăsat acasă! Acuze la adresa selecționerului: "Nu știu dacă acel lobby făcut de alții a contat"

Articol de Justin Gafiuc  —  marţi, 31 mai 2016

Impresarul lui Alex Maxim, Lucian Marinescu, a vorbit cu fotbalistul lui Stuttgart după aflarea veștii că nu va fi la EURO 2016. Acesta recunoaște că decizia lui Iordănescu l-a deranjat. 

"Chiar în urmă cu câteva minute am discutat cu Alex. E foarte furios. E o lipsă de respect pentru el să nu fie convocat la acest turneu final.

Dacă nivelul unui jucător de la Stuttgart e pus la îndoială, chiar dacă a avut un an mai puțin fericit, atunci nu știu ce alte criterii mai existau în această alegere.

Maxim trebuia să fie la EURO și punct. Nu știu dacă și lobby-ul făcut de alți oameni a contat, dar acest băiat a făcut totul pe munca lui.

A venit mereu cu inima deschisă la națională, a contribuit inclusiv la calificare, așa că avea toate argumentele să fie în lotul pentru EURO.

Senzația este că i s-a răpit pur și simplu un drept pe care și-l câștigase", a zis Lucian Marinescu, impresarul lui Alex Maxim.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.