Liga 1

Primele ratări ale dinamoviștilor » Doi jucători doriți de Andone au refuzat ofertele "câinilor"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 June 2016

Andone a făcut lista de transferuri pentru noul sezon, iar pe lista lui Dinamo se află Ovidiu Popescu și Cristian Bărbuț.

Conducerea lui Dinamo a avut un prim contact cu cei doi jucători de la ACS Poli, dar ambii au refuzat oferta inițială făcută de "câinii".

"Dinamo i-a dorit pe cei doi jucători pe care îi reprezint și a înaintat oferte către ei. După meciul cu FC Voluntari, m-am întâlnit cu domnul Ionuț Negoiță. Am fost nemulțumiți atât de oferta făcută clubului, cât și de plafonul salarial propus jucătorilor.

Nu poți să oferi atât pentru doi jucători de tineret. Ovidiu Popescu este printre cei mai buni închizători din țară. Ne-am strâns mâna civilizat și am plecat. Desigur, Dinamo poate să facă o nouă ofertă, dar eu nu mă grăbesc nicăieri.

Popescu și Bărbuț nu vor rămâne la Timișoara, în Liga a doua. Suntem în discuții cu alte două echipe care au terminat în primele cinci campionatul", a spus Cristi Opria, impresarul celor doi, potrivit DigiSport.

Bărbuț este un mijlocaș dreapta de 21 de ani, cotat de transfermarkt.de la 400.000 de euro. Dinamo l-a dorit în mai multe rânduri pe jucător, care în acest sezon de Liga 1 a jucat 30 de meciuri și a marcat un gol.

Ovidiu Popescu este un mijlocaș central de 22 de ani, care în acest sezon de Liga 1 a bifat 25 de meciuri și a marcat de două ori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.