Liga 1

VIDEO Adio, Cerni! Dinamo își aduce un titular din Elveția între buturi

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday 2nd of June 2016 12:00

Vaso Vasici, 26 de ani, este vizat pentru un transfer în Ștefan cel Mare. Roș-albii au găsit și rezervă pentru concurență, italianul Caparco de la Iași

Dinamo începe rebranduirea dintre buturi. Vitautas Cerniauskas își încheie contractul cu Dinamo și nu i se va propune prelungirea acordului, cu toate că a fost portarul titular al roș-albilor în sezonul abia încheiat. Lituanianul de 27 de ani este în discuții să-și continue cariera la AEL Limassol.

Roș-albii sunt în tratative pentru aducerea lui Vaso Vasici, 26 de ani, de la Grasshopper Zurich, sârb care a fost titular în Elveția până în momentul în care n-a mai dorit să-și extindă contractul cu elvețienii. Fiindcă nu a fost de acord cu termenii impuși acolo, a fost trecut în rezervă, fiind doar în două meciuri în 2016 în primul 11 al "lăcustelor".

Caparco, o formalitate

"Câinii" mai au o propunere din America de Sud, "un argentinian care va fi top class". O altă variantă pe care au pistonat e destul de greu de realizat momentan: Mario Felgueiras, în prezent la Pacos de Ferreira, fotbalist de 29 de ani pe care Ando îl cunoaște foarte bine de la CFR Cluj.

Lusitanul nu s-a impus nici la noua sa formație după aventura la Konya, însă a primit asigurări că i se vor acorda șanse în proximul sezon. Totuși, Dinamo e foarte aproape de a-și asigura serviciile unui portar, care pornește din postura de rezervă: Alessandro Caparco, 32 de ani, care-și încheie în aceste zile acordul cu CSMS Iași. Fotbalistul poate fi prezent pe 9 iunie la reunirea echipei.

34 de goluria primit Vasici în 19 meciuri pentru "lăcuste"

4 partidea bifat sârbul fără gol încasat pentru Grasshopper

29 de meciuria fost Caparco rezervă la Iași în cele 40 de partide ale moldovenilor. A mai jucat 6 ca titular, de alte 5 ori nefiind inclus în lot

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.