Altele

Prima reacție după declarațiile scandaloase făcute de Elisabeta Lipă: "Îmi dau demisia"

Elisabeta Lipă se află la șefia MTS din noiembrie 2015

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 iunie 2016

GSP a publicat astăzi afirmațiile șocante făcute de Elisabeta Lipă, cu privire la dezvăluirile făcute de Maria Olaru în cartea ei.

Ministrul i-a spus că ea nu crede că e adevărat ce a scris fosta campioană în cartea sa autobiografică în legătură cu bătăile administrate și cu violența verbală de la lotul național de gimnastică, mai ales în cazul antrenorilor Mariana Bitang și Octavian Bellu. (Vezi detalii)

Ca urmare a acestor declarații, realizatorul TV Dorin Chioțea a anunțat că va demisiona din funcția de consilier personal al ministrului Tineretului și Sportului. Acesta a spus că nu se poate asocia cu cele spuse de Lipă.

"Ca urmare a declaratiilor doamnei ministru Elisabeta Lipa, imi anunt public DEMISIA din functia de CONSILIER PERSONAL al dansei. Luni voi face demersurile oficiale. Ii sunt prieten apropiat si stiu ca e o mama devotata, un parinte exceptional, o sotie model. Regret cuvintele sale, sunt convins ca nu reflecta gandirea dumneaei. La randul meu, sunt persoana publica, jurnalist care critica astfel de derapaje si tata a trei copii. Nu pot sa ma asociez cu aceasta situatie nefericita.

PS Alte comentarii in plus nu doresc sa mai fac" Dorin Chioțea pe Facebook

***imagine Digisport

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.