EURO 2016

Se împung! Elvețieni sapă după tensiuni în tabăra albanezilor, dar se chinuie și cu Moldova

Veseli are 23 de ani și doar 3 selecții în naționala Albaniei

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday 4th of June 2016 12:00

Elvețienii scriu că în lotul albanezilor ar fi tensiuni după ce tatăl lui Lorik Cana i l-ar fi impus selecționerului De Biasi pe Veseli în detrimentul lui Djimsiti.

Echipele nici măcar n-au ajuns în Franța, iar până la meciul direct, din 11 iunie, mai e o săptămână. Dar războiul psihologic dintre elvețieni și albanezi e în toi. Tabloidul Blick, cine altul?, a aflat că Berat Djimsiti a zburat din lotul de 23 al adversarei în ultima clipă.

Agim Cana, tatăl "veteranului" Lorik Cana, ar fi intervenit personal, peste capul selecționerului Gianni De Biasi, și l-a impus pe Frederic Veseli, fostul coleg și prieten al fiului său din perioada Lausanne. În detrimentul lui Djimsiti și spre furia lui De Biasi.

"E o prostie!", a comentat tehnicianul italian: "Pe Berat l-am lăsat acasă fiindcă n-a jucat luni întregi. La Atalanta a prins ultimele trei meciuri doar pentru că directorul sportiv al clubului mi-e bun prieten. Dar aici, la lot, am constatat că Djimsiti e la pământ cu pregătirea fizică".

"Elvețienii pun gaz pe foc. Blick susține că în lotul nostru ar fi tensiuni din cauza lui Veseli și a lui Djimsiti. Nimic mai fals"
Panorama Sport, cotidian albanez

Elevția s-a chinuit cu Moldova!

Echipa pe care o vom întâlni în meciul 2 de la Euro, Elveția, a evoluat modest împotriva reprezentativei Moldovei, pe care a învins-o aseară cu 2-1. Pentru elvețieni au punctat Dzemaili și Mehmedi, iar pentru vecinii noștri a marcat Ginsari.

Trupa pregătită de Petkovici a evoluat cu una dintre cele mai bune formule pe care le are la dispoziție: Burki - Lichtsteiner (Lang), Schar, Von Bergen, R. Rodriguez (Moubandje) - Behrami, Xhaka (F. Frei) - Shaqiri, Dzemaili (Zakaria), Embolo (Tarashaj) - Derdiyok (Mehmedi).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.