Nationala

VIDEO Marcăm doar din cadourile adversarilor! Cifrele incredibile de la amicalele dinainte de EURO

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 June 2016

România pare să fie urmărită de noroc în ultima perioadă. Naționala lui Anghel Iordănescu a profitat în ultimele trei partide de opt greșeli grave ale adversarilor.

Cadourile primite de "tricolori" s-au transformat în goluri. În meciul cu RD Congo, scor 1-1, unicul nostru gol a fost înscris de Nicolae Stanciu, care a profitat de o preluare eronată a unui fundaș central al congolezilor. (VIDEO)

În partida cu Ucraina, scor 3-4, România a gafat și ea în apărare, dar și adversarii noștri au ieșit în evidență în mod negativ prin portarul Pyatov, care a greșit decisiv la toate cele trei reușite ale românilor (Torje 23', Alibec 74', Stanciu 84'). (VIDEO)

Iar în această seară, cu Georgia (5-1), băieții lui Iordănescu au înscris alte trei goluri pe greșelile adversarilor. În minutul 2, fundașii și portarul Georgiei s-au invitat la o minge și Adi Popa le-a furat balonul după care a înscris. Un minut mai târziu, Amisulașvili a trimis mingea în propria poartă după o centrare a lui Răzvan Raț de pe partea stângă.

În repriza secundă, Aburjania a trimis o minge fără să-și dea seama către Nicolae Stanciu și mijlocașul Stelei a făcut 3-0. 

La al 8-lea gol, naționala României a reușit să marcheze dintr-o fază lucrată. Chipciu a primit mingea în adâncime, a scăpat singur cu portarul advers și i-a pasat lui Torje, care a înscris golul 4 din meciul cu Georgia.

Keșeru și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în partida cu georgienii, după un șut de la distanță deviat în poartă de același Amisulașvili.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.