Nationala

Iordănescu, avertizat înaintea debutului la EURO: "Vezi să nu fie 5-0 pentru Franța"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 June 2016

Marcel Răducanu, fostul mijlocaș al Stelei și al Borussiei Dortmund, l-a avertizat pe selecționerul Anghel Iordănescu să nu se îmbete cu apă rece după victoria zdrobitoare de aseară cu Georgia, scor 5-1.

"Puiu a fost băiat deştept şi a cerut FRF-ului să îi găsească un adversar slab înainte de plecarea în Franţa. Însă imi este frică să nu se întoarcă rolurile în meciul de deschidere la EURO.

Dacă jucăm în apărare aşa cum ne-am prezentat în ultimele două partide, cu Ucraina şi Georgia, vedeţi să nu fie vreo 2-0 pentru Franţa încă din primele minute, iar la final să fie vreo 5-0.

Trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că doar un miracol ne poate face să plecăm neînvinşi de pe terenul francezilor. De bătut nici nu se pune problema. Nu ai cu cine să le dai gol. A, dacă aveai în echipă vreo cinci Sânmărteni atunci poate mai ziceam că aveam vreo şansă", a declarat Marcel Răducanu la Fanatik.

România e în Grupa A la Campionatul European alături de Franța, Elveția și Albania. "Tricolorii" vor deschide turneul pe 10 iunie în meciul contra ”Cocoșului galic”, de la ora 22:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.