Gimnastica

Lansare cu trandafiri! Maria Olaru și-a lansat oficial cartea autobiografică "Prețul aurului. Sinceritate incomodă"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Sunday 5th of June 2016 12:00

Maria Olaru și-a lansat oficial ieri cartea autobiografică  "Prețul aurului. Sinceritate incomodă", în prezența a peste 300 de persoane.

Ieri, la Târgul de carte BOOKFEST, de la Romexpo, Maria Olaru a venit încrezătoare chiar dacă "m-au abandonat toți acum, dar mă așteptam la asta".

Campioana mondială absolută la gimnastică a fost în centrul atenției, a primit zeci de buchete de trandafiri, iar spațiul unde a avut loc lansarea s-a dovedit neîncăpător.

De la lansare au lipsit fostele colege sau alți membri ai Federației Române de Gimnastică. I-au fost alături cei mai dragi prieteni și publicul, cei care au cumpărat cartea într-un număr foarte mare.

"Sper să răsfoiți cu rațiune această carte, sunt un om de bună credință și de aceea spun «așa să-mi ajute Dumnezeu!» dacă cele scrise de mine, cele trăite de mine, sunt nereale. Sunt sentimente, sunt emoții, scrise la cald, pentru că acele jurnale ale mele sunt scrise atunci, la cald. Nu cred că pot fi un scenarist foarte bun și nu cred că puteam să inventez asemenea lucruri. Se poate face performanță și fără bătaie, iar gimnastica și sportul românesc în general sunt în declin în acest moment. Eu nu îi condamn pe cei doi antrenori, le aduc și elogii în carte, dar nu puteam să nu relatez niște lucruri. Nu mai sunt un om afectat, sunt detașat, sunt un om echilibrat și vreau să cred că pot să fiu un exemplu pentru tinerii din România și pot să îi motivez pe cei care au momente în viață când își doresc să renunțe", a spus Maria la lansărea cărții care costă 35 de lei.

"O felicit pe Maria că a avut curajul să scrie această carte! Și eu încerc să fac asta, dar nu am curajul să o public. Probabil va fi publicată de fata mea, după ce voi muri!"
Helmuth Duckadam, președinte onoare Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.