Box

Ali, un luptător adevărat până în ultima clipă: "I-au cedat toate organele, dar timp de 30 de minute INIMA lui a continuat să bată"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iunie 2016

Una dintre fiicele lui Muhammad Ali, Hana, a emoționat o lume întreagă cu detaliile despre ultimele momente ale tatălui ei.

Conform spuselor acesteia, inima marelui Ali a continuat să bată încă o jumătate de oră după restul organelor îi cedaseră.

Muhammad Ali s-a stins sâmbătă dimineață, în spital, înconjurat de familie. Joi, legendarul campion fusese internat cu grave probleme respiratorii. Ali avea 74 de ani.

"Inimile noastre dor, la propriu. Dar suntem atât de fericiți că tati e liber acum. Cu toții am încercat să rămânem puternici și i-am șoptit la ureche: "Poți pleca acum. Vom fi okay. Te iubim. Îți mulțumim. Te poți întoarce la Dumnezeu acum.
Eram toți în jurul lui, îmbrățișându-l și sărutându-l, ținându-l de mână, cântând rugăciuni islamice. Toate organele i-au cedat, dar INIMA nu a încetat să-i bată. Timp de 30 de minute... inima lui a continuat să bată. Nimeni nu a mai văzut așa ceva vreodată. O adevărată dovadă a puterii spiritului și voinței lui. Vă mulțumesc pentru toată iubirea și sprijinul arătat" Hana Ali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.