Diverse

INTERVIU » Antrenoarea campioanelor de la Baia Mare, după prima Cupă Coca-Cola câștigată: "A fost un vis"

Foto: Ștefan Constantin

Articol de Alin Grigore  —  duminică, 05 iunie 2016

Liceul cu Program Sportiv Baia Mare a câștigat marea finală feminină de la Cupa Coca-Cola în fața Liceului "Mircea Scarlat" din Alexandria, scor 4-0.

Diana Pop și Andreea Pop au marcat fiecare câte o dublă și au dus trofeul la Baia Mare. Antrenoarea câștigătoarelor, Dana Dragoș, spune că acesta a fost visul echipei sale înainte de a ajunge la București.

- Cum vă simțiți după primul trofeu Coca-Cola câștigat?
- Ne simțim excelent. A fost un traseu foarte frumos pentru noi. Am învins la Cluj, în regională, fosta campioană de anul trecut. Pentru noi e un vis care a devenit în sfârșit realitate. Le mulțumesc fetelor din suflet. Au dovedit că sunt deosebite. Au jucat așa cum au știut ele cel mai bine.

- Care a fost secretul? Ce le-ați spus fetelor înaintea finalei?
- Nu există niciun secret. Le-am spus să fie determinate și să-și facă jocul. Aveam mare încredere în atacante, în fundașe la fel. Știam că pot juca și au arătat asta în teren. Sunt foarte mândră. Le-am spus să aibă grijă la resursele de energie pentru că afară e foarte cald. Pentru noi a fost excelent.

- Domnișoarele Pop (n.r. Andreea și Diana) v-au făcut campioni.
- Categoric ele împreună cu portarul nostru, cu fundașele chiar și-au făcut treaba din plin. Nu am nimic să le reproșez.

- Cum veți sărbători după acest trofeu?
- Nu ne întrebați. Va fi o distracție continuă. Fetele sunt în ultimul an la liceu și am reușit să câștigăm, exact cum ne-am dorit când am plecat de acasă.

- Veți fi la meciul României cu Elveția. Ce pronostic aveți?
- Sper să câștige România. Mergem să-i susținem. Campioanele merg să susțină campionii. Cred că va fi frumos să fim acolo. Sperăm din suflet să facă un meci pe măsura competiției.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.