Nationala

Secunzii naționalei au spionat Franța înaintea debutului la EURO: "Adversarii n-au contat în atac"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iunie 2016

Antrenorii secunzi ai lui Anghel Iordănescu au spionat naționala Franței la meciul cu reprezentativa Scoției, scor 3-0.

Viorel Moldovan și Ionuț Badea s-au arătat surprinși de circulația balonului în naționala Franței, însă aceștia spun că a contat foarte mult și faptul că Scoția n-a însemnat nimic pe faza ofensivă.

"Am văzut din partea Franței o foarte bună animație ofensivă, bună circulație a balonului, o foarte bună mobilitate și dinamică din partea jucătorilor de la mijloc în sus.

Schimbă foarte mult locurile. Și-au creat foarte multe ocazii, au și marcat 3 goluri. Dar au avut în față un adversar modest, care nu prea a pus probleme și care nu prea a contat în departamentul ofensiv", a declarat Viorel Moldovan la Dolce.

"Fiecare echipă are puncte nevralgice. Nu trebuie să ne temem de nimic, trebuie să avem curaj, încredere. Avem toate șansele să ne bucurăm de acest Campionat European și mai puțin să ne gândim la partea negativă" Ionuț Badea

Naționala României va debuta la EURO în meciul de deschidere contra Franței, pe 10 iunie, de la ora 22:00. În Grupa A, alături de cele două reprezentative, se mai află Elveția și Albania.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.