Nationala

VIDEO Corespondență din Franța » 1000 de oameni i-au întâmpinat pe "tricolori" la primul antrenament pe tărâm francez, iar Iordănescu a vorbit la microfon. "Știm deja primul «11»"

+12 Foto
Foto: Alex Nicodim

Articol de Justin Gafiuc, Răzvan Luţac  —  duminică, 05 iunie 2016

Naționala României a făcut astăzi primul antrenament în Franța înaintea debutului la Campionatul European.

Mai mulți suporteri români au venit să asiste la ședința de pregătire a echipei naționale din satul unde e cazată reprezentativa noastră, în La Chapelle en Serval. Nu mai puțin de o mie de oameni și-au făcut apariția în jurul arenei unde naționala se pregătește. Răzvan Raț a fost foarte destins și le-a făcut cu mâna suporterilor veniți în Franța.

Prezența "tricolorilor" a creat emulație, au fost amplasate chiar și tonete cu mâncare și răcoritoare, iar Anghel Iordănescu a fost invitat să li se adreseze la microfon oamenilor cărora le-a mulțumit pentru prezență.

Printre oficialii FRF apăruți la ședința de pregătire s-au numărat și Răzvan Burleanu, Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici.

"Suntem încă în prima zi. E primul antrenament, jucătorii simt mai bine tensiunea, noi suntem mai relaxați. Fiecare are clar în cap ce trebuie să facă. Au studiat adversarul, s-au uitat la meciul Franței.

Știm deja primul «11», nea Puiu știe echipa. Acum totul e clar, trebuie doar să treacă astea 4 zile și să vină meciul cu Franța", a declarat Miodrag Belodedici pentru GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.