Diverse

ALEGERI LOCALE 2016. Primari fără crampoane » Cum s-a descurcat fotbalul la scrutinul de ieri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 iunie 2016

Mai mulți foști fotbaliști au încercat să fie decisivi pentru echipele lor din politică la alegerile locale 2016. Din păcate pentru ei, niciunul nu a reușit să-și treacă numele pe lista "marcatorilor" și au ratat fotoliile de primar. 

Iată cum arată rezultatele parțiale: 

  • În Craiova, Pavel Badea (PNL) n-a avut nicio șansă în fața Olguței Vasilescu (Alianţa Electorală PSD + UNPR). Fostul căpitan al FC U Craiova a ieșit pe doi, cu 12,315% din voturi, în timp ce câștigătoarea celui de-al doilea mandat consecutiv a strâns 60,105%. 

  • Claudiu Drăgan (PNL) a fost surprins în ofsaid și a pierdut meciul cu candidatul PSD Gheorghe Burdan pentru primăria localității arădene Chișineu-Criș. Drăgan a jucat în carieră la UTA, Dinamo, FC U Craiova.
  • În Buzău, fostul stelist Viorel Ion, candidatul PSR, nu a prins nici măcar top 3. Edil a fost ales omul de afaceri Constantin Toma (PSD). 

  • Fost mijlocaș central la Farul și Callatis, Constantin Bârboră (PMP) a luat un scor minuscul la alegerile pentru Primăria Mangalia: 2,95% din voturile totale. Câștigător a ieșit Radu Cristian (PNL). Ca fotbalist, Bârboră s-a descurcat mai bine, iar la un moment dat chiar a fost dorit de Steaua și Dinamo la mijlocul anilor '90, însă transferul nu s-a făcut. 

  • Marius Stan (UNPR) a ratat șansa unui nou mandat pentru Primăria Galați. Fost fundaș și președinte al celor de la Oțelul, acesta a obținut un rezultat surprinzător de slab la scrutinul de ieri: locul 3, cu 5 procente în urma câștigătorului. 

ALEGERI LOCALE 2016 // Primăria Capitalei câștigată în premieră de o femeie! Rezultatele pe sectoare + harta alegerilor locale!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.