Campionate

Transfer-șoc la Liverpool! Klopp a urmărit pe viu un superfotbalist şi a plecat imediat după ce jucătorul a fost schimbat

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 07 June 2016

 Jurgen Klopp a fost surprins în tribune aseară la meciul de la Copa America dintre Argentina şi Chile, încheiat cu victoria "pumelor", scor 2-1.

Antrenorul lui Liverpool l-a urmărit chiar pe Gonzalo Higuain (28 de ani), golgeterul din Serie A şi unul dintre cei mai buni atacanţi din lume.

BeIN SPORTS, un site apropiat de "cormorani", susţine că şansele pentru un transfer sunt foarte mari, iar mutarea s-ar putea perfecta după ce Napoli îl va aduce pe Hector Herrera de la FC Porto.

72.000.000 €este suma pe care Liverpool ar fi dispusă să o dea pentru atacantul cotat la 60 de milioane pe transfermarkt

Klopp a văzut meciul alături Nicolas Higuain, fratele şi agentul fotbalistului, şi a plecat în min 75 după ce atacantul a fost înlocuit cu Aguero.

Higuain a devenit cel mai bun marcator într-un sezon din Serie A după ce a reuşit un hat-trick cu Frosinone. A ajuns la cota 36, unul mai mult decât Nordahl în sezonul 1949-1950.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.