EURO 2016

TOP-ul marilor speranțe pentru EURO 2016 » Un "tricolor" e pe listă, iar englezii îl aseamănă cu Hagi

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Mirea Dan  —  marţi, 07 iunie 2016

Campionatul European reprezintă o bună ocazie pentru marile cluburi să urmărească jucătorii și să-și stabilească țintele. Cei de la eurosport.co.uk au alcătuit TOP-ul celor mai promițători tineri, iar pe listă se regăsește și un jucător român.

TOP 5

1. Site-ul îl descrie pe Nicolae Stanciu ca fiind din același "aluat" ca fostul purtător al "numărului 10" la națională, Gheorghe Hagi. Autorul articolului evidențiază vârsta la care s-a remarcat fotbalistul Stelei, abia la 23 de ani.

Forma din ultimul sezon la Steaua, dar și evoluțiile bune sub "tricolor" (4 goluri/ 5 meciuri), l-au adus pe Stanciu în TOP-ul celor mai promițători fotbaliști de la EURO 2016.

2. Oleksandr Zinchenko,19 ani, fotbalistul lui Ufa. Ucraineanul a marcat și împotriva României la amicalul pierdut de "tricolori", cu 3-4. Mijlocașul a marcat golul doi al partidei și a devenit cel mai tânăr marcator al Ucrainei din toate timpurile. Mobilitatea și versatilitatea sa în "iarbă" l-au adus deja în atenția lui Manchester City.

3. Adam Nagy, fotbalist la Ferencvaros, în vârstă de 20 de ani va fi urmărit cu atenție de către marile cluburi ale Europei, datorită abilităților sale de la mijlocul terenului. Ungurul este curtat de către Liverpool și Chelsea, dar tânărul fotbalist nu se arată dispus să-și părăsească formația actuală.

4. Exodul fotbaliștilor croați poate continua prin plecarea lui Marko Pjaca, 21 de ani. Momentan la Dinamo Zagreb, Pjaca este așteptat să facă pasul spre Vestul Europei în curând. Croații admit că, în momentul de față, mijlocașul este cel mai bun produs din liga națională.

5. Emil Forsberg, 24 de ani, e suedezul care a promovat în Bundesliga cu Red Bull Leipzig și se află în cel mai bun moment al carierei sale. Pe radarul echipelor care s-au arătat interesate de serviciile sale și-a făcut apariția Liverpool.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport, ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 ( Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.