Gimnastica

Reacție nervoasă a Corinei Ungureanu după cartea Mariei Olaru: "Cine ești tu? Cum îți permiți?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 07 June 2016

Corina Ungureanu a comentat cartea Mariei Olaru și susține că nu se regăsește în poveștile relatate de fosta sa coechipieră de la gimnastică. 

"Ea vorbește despre trăirile mele, deși nu poate nimeni să știe. Cum și-a permis să spună așa ceva? Cum să îți permiți tu? Cine ești tu? Ești una dintre noi, ai aruncat o găleată cu ce vrei tu. M-a caracterizat ca persoană, ca gimnastă.

Nu mă regăsesc în cartea ei. Își atribuie niște merite fără a fi ale ei. Nu au nici o legătura cu mine. Nu am cum să comentez această carte. Cei doi antrenori ne-au fost ca niște părinți. Eu am cerut să fiu mutată din cameră cu ea. Mă agasa. Ea era diferită. Noi am acceptat-o așa cum era.

Nu mi-a venit să cred ce caut eu în poveștile alea. Am fost jignită. Am fost făcută lașă, mincinoasă. M-a pus într-o postură jenantă! Comunicarea mea cu Mărie era foarte limitată. Eu vorbeam și ea tăcea.

Cartea scrisă de mine nu are atât succes pentru că nu are asemenea lucruri în ea. Ea îmi demontează toate poveștile", a zis Corina Ungureanu la Antena 3. 

La emisiunea Sinteza zilei au mai participat Cătălina Ponor, Sandra Izbașa, Corina Ungureanu, Octavian Belu și Mariana Bitang.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.