Nationala

Un fost selecționer explică decizia lui Iordănescu: "Raț nu este un lider! Dacă se gândește la banderola, ar trebui dat afară"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 iunie 2016

În cantonamentul din Italia, selecționerul Anghel Iordănescu a decis să îi ia banderola de căpitan lui Răzvan Raț și să i-o dea lui Vlad Chiricheș.

Răzvan Lucescu, fost antrenor al României, a vorbit despre problema banderolei și a spus că fundașul stânga nu este un lider adevărat și crede că deciza lui Iordănescu este una bună.

"Răzvan Raț este un doar un jucător și trebuie să se supună regulilor antrenorului. Sper ca el să nu fie afectat de decizia de a i se lua banderola. Dacă se gândește la asta, atunci ar trebuie să stea deoparte.

Raț nu poate fi considerat un lider în afara terenului și de aceea Iordănescu i-a dat banderola lui Chiricheș. Raț este un lider pe teren și un jucător pe care te poți baza. Asta este datorită experienței pe care a acumulat-o de-a lungul carierei.

La națională, după ce s-au retras Hagi și Popescu, a existat mereu această luptă pentru banderolă. Erau jucători cu personalitate și de valoare, precum Mutu și Chivu. Raț nu era printre ei. Mutu era un jucător foarte bun, dar adevărații lideri erau Chivu și Rădoi", a spus Răzvan Lucescu la DigiSport.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.