Liga 1

Unul dintre steliștii plecați aruncă săgeți către fosta echipă: "Am un gust amar" » Anunță plecări în masă de la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 iunie 2016

Thaer Bawab a plecat de la Steaua și a semnat cu formația Umm Salal. Atacantul anunță că la club se vor face foarte multe schimbări pentru sezonul următor. 

"Plec din România cu un gust amar. Sunt puțin dezamăgit, sunt trist pentru că nu mi s-a dat șansa să joc, să demonstrez. Sunt sută la sută sigur că puteam să joc liniștit în echipa asta!

O să rămân cu golurile și cu meciurile în care am jucat. Atunci când am fost folosit am făcut meciuri bune. Eu rămân cu impresia asta. Mi-aș fi dorit mai mult, am zis asta de când am venit.

Le doresc multă baftă celor de acolo, să se califice toți prietenii care au rămas aici. Nu pot să fiu trist pentru că mă duc la mai bine, deci sunt și fericit!", a spus Bawab conform Dolce.

...despre plecări: "Am vorbit cu colegii mei și mi-au zis chestiile astea. Erau doar 7-8 jucători de la prima echipă... Ei știu mai bine ce trebuie să modifice și ce să facă pentru a se califica în Champions League.

Mă gândesc că asta e primordial, dar trebuie să fii și realist! Dacă ai gândul ăsta trebuie să se schimbe ceva, să modifice și să aducă jucători. Eu le doresc baftă, eu mi-am făcut treaba în cei cinci ani petrecuți în România".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.