Tenis

Bursa locurilor de muncă pentru Maria » Ce ar putea face Șarapova în perioada suspendării

Șarapova se afla pe locul doi în momentul în care a anunțat că a fost găsită dopată cu Meldonium // Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 iunie 2016

Maria Șarapova a fost suspendată pe o perioadă de doi ani din tenis, ceea ce înseamnă că până pe 1 ianuarie 2018 nu va mai avea dreptul de a concura în niciun turneu.

Pentru a-și putea ocupa timpul în această perioadă, Șarapova are la îndemână câteva opțiuni:

  • Modeling. Șarapova a fost protagonistă și înainte în câteva pictoriale de succes, însă acum ar avea mai mult timp să se dedice acestui domeniu. Rusoaica are și dimensiunile ideale pentru a face carieră ca fotomodel.
  • Afaceri. Maria deține brandul de dulciuri Sugarpova, iar acum ar avea timp să i se dedice mai mult pentru a-i crește valoarea.
  • Vacanțe. Dacă eliminăm perioada de suspendare scursă până acum, Șarapova mai are la dispoziție încă un an și jumătate pentru a vizita lumea, altfel decât în cadrul unor turnee la care participă. E o perioada excelentă pentru a-și reîncărca bateriile și a reveni cu un moral mai bun după aflarea decizie de suspendare.
  • Excursie în România. Într-un interviu acordat la finalul lui 2014 pe un site de beauty, Șarapova afirma că și-ar dori să ne cunoasca țara. Acum ar avea timp și ar fi o ocazie ideală pentru acestă vizită.
  • Antrenamente. În cazul în care își va dori să revină la nivel înalt, rusoaica nu va sta prea mult timp departe de terenurile de tenis. Se va antrena pentru a nu-și ieși din formă și pentru a fi în formă încă de la primele meciuri.

Lista rămâne deschisă. Cum credeți că își va ocupa Șarapova timpul în perioada în care va fi suspendată?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.