EURO 2016

Decizie de tot râsul a unei primării de sector » Surpriză neplăcută pentru microbiștii care vor urmări Franța - România în aer liber

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 iunie 2016

Primăria Sectorului 1 a decis să monteze un ecran gigant în Parcul Bazilescu unde, timp de o lună, să se poată vedea meciurile echipei naționale de la EURO.

Totuși, există o problemă. Meciul de deschidere de mâine dintre Franța și România va începe la ora 22:00, iar Primăria Sectorului 1 scrie pe site-ul oficial că va putea asigura bucureștenilor doar prima repriză a partidei "din rațiuni de asigurare a liniștii publice".

"Menționăm că, din rațiuni de asigurare a liniștii publice, din meciurile care încep la orele 22:00 nu poate fi vizionată decât prima repriză. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice,cu modificările și completările ulterioare și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare, manifestările din spațiul public se pot desfășura cel mult până la orele 23:00", se arată pe site-ul PrimariaSector1.ro.

Această decizie vine după ce duminică, la alegerile locale, Daniel Tudorache (Alianța electorală PSD+UNPR) a câștigat fotoliul de primar al sectorului 1, cu 31,13% din voturi, în fața  candidatei USB, Clotilde Armand.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.