EURO 2016

FRANȚA - ROMÂNIA » Comparație între selecționerii Victor Pițurcă și Anghel Iordănescu » Ce făceau cei doi în ziua meciului de la EURO 2008 vs EURO 2016

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 June 2016

Cosmin Contra a făcut o comparație între comportamentul din ziua debutului la EURO al fostului selecționer Victor Pițurcă și al lui Anghel Iordănescu.

"Anghel Iordănescu nu făcea discuții individuale pe compartimente în trecut, acum poate s-a schimbat, nu știu. Victor Pițurcă făcea acest lucru, ne chema pe fiecare în parte. Noi cu Pițurcă nu ne-am antrenat în ziua meciului.

Cu el făceam o plimbare într-o zonă cu multă verdeață. Stăteam o jumătate de oră și ne întorceam la hotel.

Apoi aveam acele discuții individuale pe compartimente. Chema fundașii, apoi după jumătate de oră mijlocașii și așa mai departe. Asta am făcut noi acum 8 ani de zile.

Eu cred că dacă joci la 10 seara e bine să faci o mișcare dimineața. Mai faci o fază fixă pentru a rămâne în memorie jucătorilor. Acum depinde de cum sunt jucătorii cu o zi înainte. Dacă sunt obosiți nu îi forțezi", a declarat Contra la Dolce.

România debutează la EURO 2016, azi, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.