EURO 2016

Continuă dezbaterea pe tema golului Franței! Crăciunescu a analizat faza reușitei lui Giroud: "Tătărușanu nu a fost împiedicat să joace mingea"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 iunie 2016

Franța s-a impus în fața României, 2-1, în primul meci de la EURO 2016. Giroud a deschis scorul după o fază controversată, suspectă de fault la portar. Aici detalii!

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a comentat faza de la primul gol al Franței și a spus că nu se putea dicta fault.

"Eu nu aș fi fluierat niciodată fault la faza primului gol al Franței. Mi s-a părut că Giroud a sărit la cap în mod regulamentar. A fost contract între ei, dar a fost gol valabil. Și penalty-ul a fost acord corect.

Există un contact, dar jucătorii au drepturi egale în suprafața de pedeapsă. A fost un contact normal. între doi jucători care au vrut să joace mingea. Tătărușanu nu a fost împiedicat de adversar să joace mingea. Nu s-a dus cu brațul pe Tătărușanu pentru a-l împinge sau să îl țină. Un jucător nu poate sări la cap cu brațele lipite de corp. Din elan își desface coatele.

Viktor Kassai nu a văzut în prima repriză un fault la Andone. Trebuia dictată lovitură liberă directă și avertisment. În rest, cred că a arbitrat fără probleme și a fost echidistant", a spus Crăciunescu la DigiSport.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.