EURO 2016

Intră în focuri » Hațegan debutează azi la un turneu final major: va conduce partida Polonia - Irlanda de Nord

Hațegan (foto, alături de Clattenburg și Eriksson) a fost vineri seară pe Stade de France // Foto: Alex Nicodim

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday 12th of June 2016 12:00

Ovidiu Hațegan debutează la un turneu final major, după ce UEFA l-a promovat în Elite Class și a condus în sezonul trecut meciuri de Ligă.

Ovidiu Hațegan a intrat deja în atmosfera Euro. "Centralul" arădean s-a pregătit pentru debutul său absolut la o competiție de top rezervată "naționalelor" asistând la deschiderea "tricolorilor" contra Franței. Azi însă schimbă locul din tribună cu cel din teren: fluieră, la Nice, primul joc al grupei C.

Primul arbitru român la CE după o pauză de 28 de ani (de la Ioan Igna) a progresat exponențial în ierarhia UEFA. Susținut chiar de șeful și mentorul său, Pierluigi Collina, Hațegan a ajuns acum un an în Elite Class și-n sezonul trecut a primit delegări nu doar la meciuri din grupele Ligii și EL, dar (premieră) și-n faze eliminatorii.

A condus "optimea" Ligii, Man. City - Dinamo Kiev, și a prins două partide din "16-imile" și "sferturile" EL, Tottenham - Fiorentina și Villarreal - Sparta Praga.

7meciuri în cupele europene a condus Hațegan în stagiunea 2015-2016, 4 în Ligă, 2 în Europa League și unul în preliminariile EL

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.